Siirry pääsisältöön

Kesäyrittäjäksi Ranta-Aitalle

Savitaipaleen kesäkioski Ranta-Aitalle haetaan nuoria yrittäjiä kesälle 2024!

Etsimme innokkaita nuoria, jotka ovat valmiita tarttumaan yrittäjyyden haasteisiin ja luomaan ikimuistoisen kesäkokemuksen.

Tarjoamme savitaipalelaisille nuorille yrittäjäkokemusta kesäkioskilla sekä mahdollisuuden ansaita mukavasti myymällä omia tuotteita ja edustaen samalla Savitaipaleen kuntaa. Kesäkioskin toimintakausi on koulujen päättymisestä elokuun alkuun.

Hakemuksen liitteeksi on laadittava selkeä liiketoimintasuunnitelma. Liiketoimintasuunnitelma on merkittävässä roolissa yrittäjää valittaessa.

Kesäkioskin pyörittäminen yksin voi olla haastavaa ja raskasta, joten yhteistyön ja mahdollisen taustatuen merkitys kannattaa huomioida. Edellytämme myös riittäviä tietoja yrittäjyydestä, esimerkiksi 4H-yrittäjyysakatemia tai muu vastaava koulutus tulee olla suoritettuna. Tämän lisäksi hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Ensikertalaiset yrittäjiksi haluavat huomioidaan, mutta liiketoimintasuunnitelma on oltava huolellisesti laadittu. Aiempien yrittäjien tuki on saatavilla uusille yrittäjille toiminnan alkuvaiheeseen. Jos yrittäjiä on useita, niin yhden yrittäjistä on oltava vähintään 18-vuotias. Vuokrasopimus kiinteistöstä tehdään hänen nimiinsä. Vuokrasopimus voidaan tehdä myös erikseen nimetyn vastuuhenkilön nimiin kuten huoltajan tai muun läheisen.

Vuokra-, vesi- ja sähkökustannuksia vastaan tehdään vastineeksi kuntamarkkinointia työn ohessa ja pyritään kaikessa edustamaan kuntaa. Viranomaisilmoitukset yrittäjä hoitaa itse.

Kunnalla on oikeus puuttua toimintaan, jos siitä aiheutuu häiriötä tai ongelmia, eikä kesäkioskin yrittäjyys vastaa suunnitelmaa.

Toiminnan alussa on mahdollista saada yrittäjille “starttiraha” joka on tarkoitettu tueksi toiminnan alkuvaiheen kuluihin. Kioskin varustus hankitaan itse ja tässä on mahdollisuus yhteistyöhön paikallisen toimijan kanssa. Tämän lisäksi on haettavissa palkkatukiseteli jokaiselle nuorelle yrittäjälle, mikäli työtunnit täyttyvät.

Jos olet valmis ottamaan haasteen vastaan ja rakentamaan unohtumattoman kesän Savitaipaleella, lähetä hakemuksesi 13.3.2024 mennessä nuorisopalveluille joko saara.kiiskinen@savitaipale.fi tai hanna.merisalo-puonti@savitaipale.fi.

Valinnat suorittaa kunnan hallintopalvelut ja nuorisopalvelut yhdessä.

Tule mukaan luomaan unohtumaton kesäkioskikokemus yhdessä!

Nuorten kesätyöseteli

Kesätyöseteleiden jako on alkanut! Lue ohjeet huolellisesti ja hae seteliä sähköisellä hakemuksella.

Lue lisää
Savitaipaleen kunnan kesätyöt

Kesätyöpaikkoja on avoinna 20 nuorelle kunnan eri tehtäväalueille.

Lue lisää
Duuniseteli ammattiin valmistuville

Saimaan ammattiopisto Samposta ammattiin valmistunut, hae Duuniseteliä ja työllisty!

Lue lisää