Siirry pääsisältöön

Savitaipaleen kesätyöpaikat nuorille

Savitaipaleen kunnalla avautuu nuorille kesäksi 2024 hienoja mahdollisuuksia monipuolisiin kesätöihin! Kunnan kesätyöpaikat on suunnattu paikallisille nuorille, joiden kotikunta on Savitaipale ja jotka ovat kesätöiden alkaessa 15–19-vuotiaita.

Työtä tarjotaan tehtävästä riippuen kahden, kolmen ja neljän viikon jaksoissa. Neljän viikon työstä maksetaan 1000 euron palkka, kolmen viikon työstä maksetaan 750 euron palkka ja kahden viikon työstä 500 euron palkka (sisältäen lomakorvaukset). Työaika on 6 tuntia päivässä ja 30 tuntia viikossa. Kesätyötehtäviin perehdytetään ja kesätyöntekijät toimivat aikuisen ohjauksessa ja valvonnassa. 

Kesätyöpaikat haetaan Kuntarekry-järjestelmän kautta 3.3.2024 klo 24 mennessä. Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi, millainen kesätyöntekijä olet ja miksi kunnan kesätyö kiinnostaa sinua. Muista täyttää hakemus huolellisesti. Voit liittää mukaan CV:n, jos haluat.  

Viime kesänä työllistettyjä nuoria voidaan palkata, jos muita hakijoita ei ole riittävästi. Tarvittaessa työpaikkojen saajat arvotaan. 

Valinnasta ilmoitetaan sähköpostitse kaikille hakijoille viikolla 11 Kuntarekry-järjestelmän kautta. Seuraathan sähköpostiasi, sillä viesti saattaa ohjautua roskapostiin. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). 

Kuvauksia: 


Puistot ja yleiset alueet
työjaksot 3.–28.6. ja 1.–26.7.

8 paikkaa, työn kesto 4 viikkoa 

Kunnan yleisten alueiden, puistojen ja viheralueiden hoito, mm. yleisen siisteyden ylläpito, istutusten siistiminen. 

Siivous 3.–21.6. ja 17.6.–5.7. 

2 paikkaa, työn kesto 2 tai 3 viikkoa 

Kunnan kiinteistöjen avustavat puhtaanapitotehtävät siivoojien ohjauksessa. 

Varhaiskasvatus työjaksot 3.–28.6. 2hlö Kissankelloon ja Kivikoululle, 1.–26.7. 2hlö Kissankelloon ja 1hlö Kivikoululle.

7 paikkaa, työn kesto 4 viikkoa 

Tehtäviin kuuluu lasten hoito- ja kasvatustilanteissa avustaminen; mm. ruokailussa ja pukemisessa auttaminen sekä pelailu, leikki ja ulkoilu lasten kanssa.

Markkinointi – ”kesäsomettaja” kesä-heinäkuun aikana

1–2 paikkaa, työn kesto 4 viikkoa 

Savitaipaleen "kesäsomettajat" toimivat tiiminä tehden työtä yhdessä kunnan markkinointiviestinnän asiantuntijan ja nuorisopalveluiden kanssa. Työ pitää sisällään sosiaalisen median sisällöntuottamista ja tapahtumien markkinointia. Kiinnostus video- ja valokuvaamiseen, editoimiseen sekä videoilla esiintymiseen katsotaan eduksi. Työn luonteesta johtuen hakijat haastatellaan. 

Sapassi- ja kirjastoapulainen 1.–14.7.

1 paikka, työn kesto 2 viikkoa 

Monipuoliset työtehtävät kirjastossa ja Sapassin eri tapahtumapaikoilla tarpeen mukaan.

 

Paikkoja pääset hakemaan oheisen linkin kautta -> Kuntarekry

Nuorten kesätyöseteli

Kesätyöseteleiden jako on alkanut! Lue ohjeet huolellisesti ja hae seteliä sähköisellä hakemuksella.

Lue lisää
Yrittäjäksi Ranta-Aittaan

Etsimme innokkaita nuoria, jotka ovat valmiita tarttumaan yrittäjyyden haasteisiin ja luo-maan ikimuistoisen kesäkokemuksen.

Lue lisää
Duuniseteli ammattiin valmistuville

Saimaan ammattiopisto Samposta ammattiin valmistunut, hae Duuniseteliä ja työllisty!

Lue lisää