Siirry pääsisältöön

Liikenneturvallisuus

Kuvassa suojatie.

Valtakunnallisessa liikenneturvallisuussuunnitelmassa pitkän ajan liikenneturvallisuusvisioksi on määritelty, ettei kenenkään tarvitse kuolla eikä loukkaantua vakavasti liikenteessä.

Liikenneonnettomuuksien taustalla on lähes aina inhimillinen tekijä, minkä vuoksi liikenneympäristön parantamisen lisäksi liikkujien asenteisiin ja käyttäytymiseen pyritään vaikuttamaan poikkihallinnollisella, pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella liikennekasvatus- ja tiedotustyöllä.

Savitaipaleen kunnan liikenneturvallisuustyöryhmä vastaa eri ikä- ja liikkujaryhmät kattavasta liikenneturvallisuustyöstä sekä Savitaipaleen kunnan liikenneturvallisuustilanteen seurannasta. Vuonna 2018 valmistunut liikenneturvallisuussuunnitelma ohjaa tulevien vuosien liikenneturvallisuustyötä.

Tieliikenteen palautteenanto mahdollisuudet.

 

Ilmoita ongelmista liikenteessä

Valtion tieverkosta ja sen kunnossapidosta voi antaa palautetta Palauteväylän kautta. Palautteen lisäksi palvelun kautta voi ilmoittaa ongelmista tai tehdä ehdotuksia valtion omistamiin väyliin liittyen. Lisäksi palvelusta näkee muiden antamat palautteet ja ilmoitukset.

Oheisesta linkistä pääset ilmoittamaan liikennettä vaarantavista ongelmista.

Palauteväylä