Siirry pääsisältöön

Majoitu

Hotellit ja hostellit

Kuva Olkkolan hovista

Hotelli Olkkolan Hovi

Olkkolan Hovi sijaitsee keskellä upeinta eteläkarjalaista luontoa. Kyläkeskustan, persoonallisen maalaiskylän monet palvelut ovat vain kävelyetäisyyden päässä.

Lue lisää
Kuvassa caravan alue

Savitaipaleen Caravan-alue

Lappeenrannan ja Mikkelin puolivälissä, puhtaan Kuolimojärven rannalla.

Lue lisää
Kuvassa Havon koulu

Wanha Havon koulu

Vanhasta koulusta rakennettu persoonallinen majapaikka. Edullista majoitusta isoillekin ryhmille ja satunnaisille matkailijoille lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa.

Lue lisää

Mökit

Karhunrinteen loma

Jo yli 50 vuotta Savitaipaleella toiminut Karhurinteen Loma vuokraa mökkejä, asuinhuoneistoja, saunoja (ranta- ja savusaunat) sekä juhla- ja kokoustiloja n. 160 henkilölle.

Lue lisää
Loma-Väkkärä

Viihtyisää rentoutumista ympäri vuoden asuttavissa sähkölämmitteisissä mökeissä. Hirsi- ja lautarakenteiset mökit sijaitsevat Saimaan rannalla Kuivasensaaressa, Pettilän kylässä.

Lue lisää
Viktorinranta

Kirkasvetisen Kuolimon rannalla sijaitsevat loma-asunnot sopivat vapaa-ajan viettoon ympäri vuoden. Mökin vuokraan sisältyy soutuvene, polkupyöriä ja rantapelejä.

Lue lisää
Villa Lummelahti

"Tule rentoutumaan ja nauttimaan kauniista puhtaasta luonnosta ja lataamaan akkujasi upean Saimaan rannoille." -Heikki Heimala

Lue lisää
Ruskian lomamökit

Kesämökkien vuokrausta Saimaan rannalla, Savitaipaleella.

Lue lisää
Saalastin lomamökit

Ympärivuotista tasokasta omatoimista mökkimajoitusta hyvien tieyhteyksien päässä. Omarantaiset lomamökit sijaitsevat hiljaisella ja rauhallisella alueella kauniin luonnon keskellä.

Lue lisää

Kesämökkien vuokrausta  

Puh. 0400 770 375 tai 044 3251 239 

Kesämökkien vuokrausta

Yhteystiedot

Puh. 050 430 6254 tai 015 669 428

Kesämökkien vuokrausta
Kuivasensaarentie 1212, 54950 Pettilä
puh. 0405774851
Sähköpostiosoite: esteri.lahenmies@pp.inet.fi

Rantatalo on idyllinen paikka yöpyä lähellä keskustaa Kuolimon rannalla. Persoonallisesti sisustetut huoneet. Ravintola, puutarha ja oma ranta. Bed & breakfast -palvelu suomalais-venäläiseen tyyliin.

Kaijanlahdentie 10, 54800 Savitaipale
Puh. +358 45 2688442